dilluns, 10 de gener de 2011

RELATS DE SILENCIS I DESAPARICIONS III

El primer que feia cada matí era revisar que els tancs de gasolina estessin plens; a continuació colocava les cassets i s'asseia a esperar els primers clients.
No s'adonava que les males herbes s'havien obert pas per entremig de les esquerdes de l'asfalt.

5 comentaris:

Maria Dolors Giral ha dit...

Fins aquell matí en que un enorme camió-monstre de dotze rodes, amb un soroll eixordidor frenà amb contundència i el conductor, sortint de la cabina li espetà: coño, podrias arreglar un poco la carretera en vez de estar aquí rascándote la panza, compadre!

Maria Dolors Giral ha dit...

I si consultessis el llibret del bloc? A la pàg 9 trobaràs el que busques

marisa ha dit...

Perquè et penses que he demanat ajuda? Estava convençuda que, malalta i tot, no te'n podries estar de renyar-me. Ja veig que estàs millor.

Rafel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rafel ha dit...

Me pregunto ¿por qué cada mañana? los empleados de las gasolineras saben en todo momento, día a día, cómo está de lleno o de vacío un tanque. Y en otro orden de cosas: fíjate en el tipo de surtidores, son de finales de los 40 y principios de los 50 y en esta época no existían los cassettes, porque supongo que te refieres a los cassettes de música. Pero lo más grave de todo es que esta historia no responde al enunciado de tu serie de relatos:v"De silencios y desapariciones". ¿Dónde están los silencios? y ¿Dónde las desapariciones?