dissabte, 15 de gener del 2011

PANEM ET CIRCENSES XXIX

  • Bé pels tunisians!!! Demanaven PA i treure's de sobre el CIRC del mandat de Zine-al-Abidín Ben Ali, i sembla que, de moment, ho han aconseguit . Ara serà interessant d'escoltar el que diuen França i la UE i els EUA que li donaven suport.
  • Segueix el CIRC de l'inefable Berlusconi. El criden a testificar per un "possible" delicte de corrupció de menors i de prostitució i Pier Longo, un dels membres del batalló d'advocats que el defensen en els seus judicis diu: "Encara no ho hem decidit: hem d'examinar l'agenda del premier. Toma ya!
  • Quan la Cristina Fernández, presidenta de l'Argentina, viatja a l'exterior, porten els diners en efectiu. Ara que ja ho sabem nosaltres, resulta que al seu país ja ho sabien i uns lladres van robar els 68.000 dòlars que un empleat havia anat a retirar a la Tresoreria General.
  • Els diners que perceben Aznar y González com a expresidents (80.000 € bruts anuals cada un dels Presupostos Generals de l'Estat) i que no son incompatibles amb el que cobren de les empreses privades a les quals assessoren, són un escàndol!
  • La última de José Maria Aznar: "Espanya és un Estat marginal i inviable (...) I un Estat amb un grau de debilitat tan gran que ha de ser reformat, no només en relació amb la despesa, sinó en gran mesura pel que fa a l'ordenació, perquè Espanya no dóna tant per tenir 17 institucions que facin el mateix. Algú li ha de posar el cascavell al gat i aquest serà el PP". ESPAÑA, UNA, GRANDE Y LIBRE, he dicho.
  • Montserrat Tura i Jordi Hereu tirant-se els plats pel cap. I Trias fregant-se les mans. I espereu que ara venen en Portabella i en Laporta. A ningú de vosaltres us tempta ser alcalde o alcaldessa de Barcelona?
  • S'ha acabat l'estat d'alarma en els aeroports. Doncs què bé. Ara, a esperar la propera dels controladors perquè segur que no abaixen el cap. Tranquils, que llavors vindrà en Pimentel i ho arregla tot.
  • Parlant d'aeroports. La justícia prohibeix a les aerolínies cobrar per la tarja d'embarcament. Si no la portaves impresa des de casa, et cobraven 40 euros. Per un viatge que a lo millor t'havia costat 10.
  • El Vaticà fa beat Wojtyla al remetre la crisi de la pederàstia. La nova actitud de Ratzinger davant els abusos aplana l'ascens als altar de Joan Pau II. O sigui: AQUÍ PAZ I DESPUÉS GLORIA.
  • La Ma. Dolors que volia anar de Sarrià a Can Zam a ballar sevillanes per la Fira d'Abril ho té pelut. La tisorada i les prioritats de Mas amenacen la faraònica L-9.
  • La Ruta Europea de Cementiris es va inaugurar ahir a la capital catalana, amb l'objectiu de difondre un patrimoni cultural material i immaterial que fins ara estava amagat i que refelcteix la nostra història.
Tranquils, companys i companyes, que per malament que estigui el tema sempre tindrem ON CAURE MORTS. I a sobre ens vindran a veure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada