dilluns, 24 de gener del 2011

a empentes i rodolons

Bon dia a tothom! Va de la setmana negra. Resulta que en Marçal es amic de l'Andreu Martin, l'autor a qui fan l'homenatge aquest any. En Martin va col.laborar en una revista d'en Marçal, que es deia Sal Común, allà pels 70. Vaig estar veient els primers números d'aquesta revista, transgresora i progre, podriem definir-la, i l'Andreu Martin col.laborava en totes fent una pàgina de comic (l'il.lustrador era un altre). Ara es veí d'en Marçal i es veien de tant en tant.

Què us semblaria anar el dilluns dia 31 a les 19,30 a una Taula rodona i lectura de fragments amb el titol "de la perversitat de l'amor" PETITS CRIMS CONJUGALS "? Participa l'Andreu Martin. Com l'entrada és gratuita i els que fan la lectura dels fragments són els mediàtics en Ramon Madaula i la Laura Conejero, poden haver "bufetades" per a entrar. Jo no puc oferir-me però si algú (al que no li facin mal les cames ni tingui por del fret) pot anar a fer cua,estaria molt bé.
Em dieu quelcom, si us plau?

5 comentaris:

  1. Si ens diguessis a ón es fa, ens ajudaria força.
    I si enviem a en Marçal que està fet un ginjol?
    El tema no és que em sedueixi massa però veure'ns SI.

    ResponElimina
  2. Perdoneu, és al Teatre Poliorama,Rambla dels Estudis 115. (les lletres al final del meu escrit no signifiquen res mes que el teclat del meu ordinador està "xungo")

    ResponElimina
  3. Compteu amb mi. Jo hi puc anar (vaja, hi aniré de totes totes).

    ResponElimina
  4. JO també i si convé fer cua.

    ResponElimina
  5. Mapuntu.


    Marçal
    (Hi serè a les 19, a la cua)

    ResponElimina