dimarts, 25 de gener del 2011

BCNegra

Amics i amigues: Jo, com Santa Teresa "vivo sin vivir en mi".

Us explico: Dilluns, que hem quedat per anar al Teatre Poliorama a les 19'30, tindrà lloc a LA CAPELLA del carrer Hospital, a les 17'30 això. Donat que jo tinc "en mente" el fer una novel·la de lladres i serenos, intentaré desdoblar-me.

També m'agradaria molt anar a la xerrada amb Jose Maria Mena i Baltasar Garzón al Saló del Cent de l'Ajuntament, el divendres dia 4 a les 19'-hores. No se si s'han d'agafar entrades.

Les claus de la confecció d'un retrat robot

LA IMATGE DE L'ASSASSÍ

Taula rodona

Participants:caporal Santi Tugores (integrant del Grup Central de Retrat Robot i estudis Fisonòmics de la Divisió de Policia Científica de la Comissaria General d'Investigació Criminal) i inspector Daniel Martínez (sotscap de la Divisió de Policia Científica de la Comissaria General d'Investigació Criminal)

Moderador: Marta Català

17.30h
La Capella
Carrer de l'Hospital 56

De vegades hi ha testimonis, però aquests tot just han vist fugaçment el sospitós. Un instant que potser els ha permès captar, amb sort, la brevetat d'una mirada, d'un gest o d'una ganyota particular... I és d´aquesta imatge tan borrosa d´on la policia treu la base per començar treballar. Només uns traços sobre el paper blanc que segueixen les indicacions dels testimonis, però no de qualsevol testimoni..., i va prenent forma el retrat robot del sospitós. Mentre en dibuixem un, podrem preguntar al Departament de la Policia Científica dels Mossos d´Esquadra els nostres dubtes i curiositats.

3 comentaris:

  1. Hola, al començar a llegir he pensat que el text era de Maria Dolors per la seva fal.lera per la novela negra. A mí també va cridar-me l'atenció del tema amb en Garzón (tan mediàtic com els actors) i puc donar fe que en Jose Maria Mena és dels millors Fiscals en Cap que ha tingut Catalunya, però és que si no hi han entrebancs, en Marçal i jo ens anem de turisme rural(dintre de la nostra intenció de fer una escapada mensual).
    Al programa, ara no el tinc aquí, explicava si l'entrada era gratuita o no.Així com en Marçal ja s'ha ofert per fer cua pel dilluns(potser la Maria Teresa li fa companyia),haurieu de buscar un altre per fer cua per la Taula Rodona.
    Se'ns acumula la feina, que diu la Marisa fparlava

    ResponElimina
  2. Tots els actes son gratuits. L´unic és que segons quins actes poden tenir molta audiència i no trobar lloc per seure. Jo ja he dit que vaig a la 1a i 2a sessió a La Capella i podré anar a fer cua al Poliorama quan acabi (que no sé quan serà).
    Malole, molt bé que marxeu però en què ens afecta? Tots aquests actes tenen lloc de dilluns a divendres.

    ResponElimina
  3. Es que marxen divendres desprès de dinar, per aprofitar els dos dies complerts perque tornem diumenge desprès de dinar. I de debó que sento perdre'm el divendres negre!

    ResponElimina