dilluns, 1 d’agost del 2011

DES DEL BALANCÍ


A Saifores, fins i tot les mantis s'apunten a fer el cafè. Nosaltres ja som nou i a dinar venen tres més. Durant la setmana serem cinc més i el cap de setmana, de celebració de diversos aniversari ja no sé, ni vull saber, els que serem. El jardí es convertirà, em temo, en una sucursal de "La ballena alegre". M'han fet prometre, però que no faré res de dinars i sopars. Veurem. I veureu perquè escriuré més.

Llegeixo avui al diari una llista de trenta títols per llegir aquest estiu, classificats per temps de durada de la lectura. No em direu que no és una pintoresca forma d'escollir. Em seria molt difícil comptabilitzar el que, encara que sigui amb el sistema del ara agafo, ara deixo, he llegit aquest estiu.

Comentar-vos que el 30 de juliol va morir Jerry Siegel ,el dibuixant creador de Superman que fugura que nasqué al llunyà planeta de Kriptó, i fou enviat a la Terra, just abans de la desintegració del seu planeta. El nadó fou adoptat per la família Kent, Jonathan Kent i Martha Kent i li posaren el nom de Clark Kent. En créixer, Clark va descobrir que posseia poders sobrehumans, com ara una força extraordinària, una gran velocitat, la facultat de volar, provocar ignició amb la vista o veure a través d'objectes, una afinadíssima oïda... Gairebé com nosaltres els escriptors.

Els meus han marxat a "ajudar" a treure herbes de l'hort d'un amic i la pau és octaviana en aquest moment. Deixeu-me que l'aprofiti una mica.
Posted by Picasa

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Jerome "Jerry" Siegel murió el 28 de enero de 1996. Él fue el creador de Superman pero no su dibujante. La que murió este año 2011 fue su esposa Joanne Siegel (la que fue la modelo en la que se inspiró el dibujante Joe Shuster —el primer dibujante de Superman— y también para el personaje de Louis Lane) pero murió el pasado 22 de febrero a la edad de 93 años. No sé de dónde has sacado tu noticia. Rafael.

    ResponElimina
  3. M'encanta la foto de la "mantis" bevent café. Per a molts, el café matinal és com un ritual, com una religió...serà per això que prega?

    ResponElimina