dimecres, 23 de desembre del 2009

LA TRESCA I LA VERDESCA 40

  • Nova versió de Los ricos también lloran, en la família Astor. Ja ve de lluny i recordo haver llegit l'horror en que vivia la mare centenària, en un luxós apartament de cinc-cents metres quadrats davant mateix de Central Parck, pràcticament com una homeless. Encara em sembla poca la condemna al fill (de més de 80 anys) i a l'advocat del fill que organitzava la conxorxa de maltracte i estafa.
  • Heu vist que Brasil i Portugal estàn ultimant la posada en comú de l'ortografia que fins ara era ofialment diferent? I encara hi ha qui creu que hi ha com a mínim quatre llengues en les quals ens entenem perfectament, al marge de petitíssims retocs. Una vegada, fent una exposició conjunta amb el Museu de Ceràmica de València i "traduint" el catàleg, només vaig canviar taulellet per rajola. El catàleg tenia unes trenta pàgines i ja sabeu com puc ser de punyetera si m'hi poso.
  • Sabeu que al president o amo, d'Air Comet li ha tocat la loteria. M'ho varen dir de bona font i no en sé la quantia però ho trobo sucós.
  • 650 anys de Generalitat. I jo "con esos pelos". A continuació una altra notícia diu que els polítics són vistos com al tercer problema d'Espanya.
  • Els dimarts a la nit a la 33, després d'Arrós covat fan Reportatges que normalment estàn molt bé. Ahir en vaig veure un d'interessantíssim sobre la forma dels aliments Bé, forma i color, textura, olor sabor etc. Ara tot es pot sinteitzar i utilitzar en benefici dels gustos dels usuaris. Semblava un guió preparat pel Marçal amb il·lustracions visuals del Ferran Adrià i els científics del laboratori. Clickeu el link. També us el puc enviar per mail com a document de word.
  • Tan rics o tan pobres com ahir? La millor loteria és la feina de cada dia. Per cel·lebrar la loteria, el Marc ja torna a ser a l'atur. I és català, blanc, home i està ben preparat.
  • Fotògrafs de la casa, a veure si canvieu la foto de la setmana (consulteu les costelletes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada