dijous, 17 de desembre del 2009

LA TRESCA I LA VERDESCA 36



Com cada dia, començo la lectura del diari amb el bloc obert i moltes preguntes ja abans de trobar-me amb la realitat. No cal dir que quan acabo, sento com m'ha pujat el nivell d' impotència i mala llet, però què hi farem. Això només és un bloc i La tresca i la verdesca un d'ací i d'allà que no pretenc que sigui una crònica trascendental. Preneu-vos-ho així, encara que la realitat, com deia, és dura, incongruent i estúpida. Reflex de la vida?
  • Ahir vaig anar a veure Ninotchka. Feia temps que no la veia. Quin gust aquella sensació de tothom sortint del cine amb un somriure als llavis.
  • Mort a tret d'una notaria, en ple tribunal per estar disconforme amb la sentència de divorci. Advocades, al tantu.
  • Ja fa dies que us vaig comentar la llei de successions. No diem que volem el millor pels nostres fills? Resistim, resistim que la cosa està dura.
  • De la Haidar, no en parlem. Ja el Rafel ho ha fet. Però, això no ens lleva la mala consciència, encara que sembla que sigui un bé escàs (almenys a nivell d'Estat). Cliqueu el subratllat. Us sortirà un comentari i un article de J. Saramago.
  • Ui que bé, ja tenim botiga nova amb rellotges exclussius. Es pot viure sense un Rolex? M'ha vingut al cap aquell acudit del : hombre, vivir, lo que se dice vivir, solo vive el prior, los demàs moran. ( En català moren té tota una altra connotació molt més d'acord encara).
  • Avui, Jazz entre llibres, Ricard Gili & The Gospel Light. A la llibreria Martinez Pérez. València 246 (Rbla Cat-Balmes) a les 20'30h.
  • Unes quantes adreces de blogs literaris:
www.comunicacion-cultural.com/www.llibrevell.cat/WWW.latormentaenun vaso.blogspat.com/ www.verbalia.com (és el del Marius Serra)/www.jalillan.com (del José Antonio Millan)/ www.elsenyorboix.cat /www.anticanons.blogpot.com/ www.fcompany.blogspot.com/www.poemsblogs.blogspot.com/ www.tintaxinesa.blogspot.com. Seguiré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada