- Barreja la farina, el llevat, la canyella i la ratlladura de llimona.
- Afegeix la mantega fins que quedi una massa sorrenca (pâte sablèe)
- Bat l'ou amb el sucre fins que quedi ben cremós. Tapa i deixa reposar 1 h a la nevera.
- estira la massa a 1cm aprox. i retalla les galetes amb motlle o lliurement. Pinta-les amb una mica de llet per abrillantar-les.
- Enforna en forn ja calent a 180º de 7 a 10 minuts.
- Podeu fer-hi decoracions amb xocolata, sucre glass, colorants i unes gtes d'aigua, etc.
divendres, 4 de desembre del 2009
Galetes nadalenques
300g de farina-125 de sucre glass- 75 de mantega en pomada- 1 ou- 1 culleradeta de llevat en pols- 2 culleradetes de canyella en pols- la ratlladura d'una llimona- una mica de llet
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada