divendres, 4 de desembre del 2009

Galetes nadalenques

300g de farina-125 de sucre glass- 75 de mantega en pomada- 1 ou- 1 culleradeta de llevat en pols- 2 culleradetes de canyella en pols- la ratlladura d'una llimona- una mica de llet

  1. Barreja la farina, el llevat, la canyella i la ratlladura de llimona.
  2. Afegeix la mantega fins que quedi una massa sorrenca (pâte sablèe)
  3. Bat l'ou amb el sucre fins que quedi ben cremós. Tapa i deixa reposar 1 h a la nevera.
  4. estira la massa a 1cm aprox. i retalla les galetes amb motlle o lliurement. Pinta-les amb una mica de llet per abrillantar-les.
  5. Enforna en forn ja calent a 180º de 7 a 10 minuts.
  6. Podeu fer-hi decoracions amb xocolata, sucre glass, colorants i unes gtes d'aigua, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada