dimecres, 24 d’agost del 2011

NOTA

Voy a estar 3 ó 4 días sin poder comunicar con vosotros. Tengo que enviar el ordenador al hopital, con estas calores el pobre no ha podido resistir y el Firefox se resiste a querer abrirse o corta la sesión a mitad de la conexión con Internet. Estoy sumamente preocupado no sé si será apendicitis o si algún chip tiene cancer virtual o está bajo de Mb. Quizá tengan que hacerle una intervención quirúrgica para implantarñe algún riñón artificial. De momento lo tengo a dieta, no le doy vino, cosas picantes, por supuesto nada de patatas barvas de Can Tomás, sopitas de farigola y que vaya tirando. Espero que no sea nada grave en todo caso se falleciese ya os avisaría para el sepelio. Ustedes perdonen las molestias, la empresa está agilizando las diligencias para restaurar lo más prontamente el servicio. Gracias por la comprensión. Un saludo desde gerencia.

4 comentaris:

  1. Potser l'has esgotat massa. Fes el favor de cuidar-lo amb molta cura, que el necessitem. Em sembla molt encertat el tema de las sopes de farigola, encara que amb aquesta calor pot ser definitiu per que "estiri la pota". Què tal uns sucs de fruita i que vagi tirant? I si el poses al sol? Diuen que les vitamines del sol són molt bones.

    ResponElimina
  2. Si el que necessita és repós i bons aliments, així que passin uns quants dies més, sembla que la cosa, aquí, es calmarà i ja ho saps.

    ResponElimina
  3. Requiescant in pace! S'haurà trobat amb el meu que també el tinc a la UVI. Sembla que el problema és de la pantalla, oi que és absurd?
    Escric des de l'ordinador de la Sílvia, aprofitant que no hi és perquè ella si que es veritat que està a l'hospital, ingressada perquè té pielonefritis. I aquí em teniu fent d'àvia a temps total.

    ResponElimina