dimecres, 15 de desembre del 2010

Tresca i verdesca

Sincerament, potser no n'hi ha per tant. Jo tinc un rellotge que em va costar 20 euros i em va de conya. Però jó sóc una pelandrusca, és clar.

  • Ale ja, més berlusconi. Els pobles tenen els dirigents que es mereixen? A tenor de la història potser si.
  • Torne'm-hi amb el Millet i les bodes de les filles. No, si encara li haurem de donar diners a sobre per les estrenes (aguuinaldo) dels cambrers i dels seus advocats!
  • El patró de fòrmula 1 Benice Ecclestone (80 anys ben portats) va ser violentament atacat l'altra dia i li van prendre el rellotge, un Hublot Classic Fussion 42mm (entre 4 i 10 mil euros). Ni curt ni mandrós que diriem traduint, va trucar al director de la firma per proposar-li una campanya publicitària de xoc : ell i les seves nafres dient: vegin el que la gent està disposada a fer per tenir un Hublot. Ai la publicitat. I el pitjor del cas és que la cosa va realment per aquí.
  • Sabieu que Nabokov era conservador del Museu de Ciències Naturals de Harvard i especialista en papallones? Ara entenc moltes coses. De pas, en un article d'on he tret aquesta dada he après que a la Península Ibèrica hi ha 200 espècies de papallones diurnes. Ja me'n puc anar a dormir. Avui ja he après alguna cosa.
  • He sentit una entrevista a un controlador mentre em vestía i he quedat astorada. De cop, m'he trobat quaranta anys enrera. El llenguatge, el despreci, la prepotència... igualet, igualet.
  • Donde dije digo (es repeteix tant que podria ser el nom d'una secció del bloc) l'Ajuntament, ara vol eliminar els puestos substitutoris dels pajaritus que van costar 240.000 euros. Hi estic d'acord, en principi perquè són vergonyosos però em pregunto si és que ja s'ha acabat la crisi i podem tornar a gastar i gastar en alguna altra par... que se li ocorri al nostre alcalde.
  • Com s'ho fa el Nicolàs Cage per pagar la renda en cómodos plazos. Deu 10.000.000 i ara pagarà 270.000. Jo vull pagar, posem 15 euros i després ja veurem. De moment ara us deixo que he d'anar a gastar i comprar i comprar, sempre em falten els reis d'un o de l'altre i les neules o els torrons. Començo a esrar saturada i això que a mi, sí, m'agraden les festes. Però a casa meva i a la nostra manera.

2 comentaris:

  1. Quan he llegit que per tenir un rellotge de 20 € eres una pelandusca (que no pelandrusca) he tingut un ensurt de no dir i he consultat l'enciclopèdia Salvat que ha confirmat el que ja sabia. Pelandusca igual a ramera, prostituta.
    No és això, companys, no és això!

    ResponElimina
  2. Doncs mira, jo també creia que era pelandrusca.
    Les paradetes pels pajaritus de la Rambla són molt més que horroroses. I que em dieu dels arbres de Nadal amb pedals que va posar la Mallol? I de la consulta sobre la reforma de la Diagonal? (Es que vinc d'una Notaria que està a la Diagonal i encara he vist pel terra "espai de reflexió per als donants d'idees?).I perqué no consulten abans de deixar anar les seves idees glorioses que desprès paguem el ciutadans?

    ResponElimina