dimecres, 1 de desembre del 2010

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 66

JORDANIA I

Sa i estalvi, així és com hem arribat el grup que vam emprendre l’aventura de travessar Jordània de nord a sud, no com excursionistes agosarats, sinó emprant els mitjans actuals que t’ofereix el país en el segle XXI: arribada amb avió desprès de quatre hores i mitja de vol, un autocar amb aire refrigerat pel recorregut de cada dia,una tartana amb cavall per la tornada de Petra, uns peculiars vehicles 4x4 conduïts per beduïns pel trajecte del desert de Wadi Rum i, a Aqaba una barca amb fons de vidre per contemplar les barreres corals en una sortida al Mar Roig , a més de les cames que han aguantat pujades i baixades de muntanyes, de dunes i castells, i caminades a peu pla pel desert de Lawrence d’Aràbia.

En un racó de la fotografia em veureu per donar fe del viatge.

Amb més calma ja us explicaré impressions concretes, ara sols avançar-vos que vinc plena dels colors ocres de les pedres i la sorra,de bellesa, de pau, de contemplar al cel les estrelles a la nit i de silenci. Fins demà que intentaré ser més concreta.

2 comentaris:

  1. Sigues molt benvinguda!!! I quines bones vibracions que transmet el teu relat. Molt maca la foto però tot i que la he ampliada, no t'he trobat. Que potser anaves disfressada de beduí?

    ResponElimina
  2. Hola! Jo sí t'he vist a la foto. M'encanta el color ocre tan propi de la tardor, encara que per la foto suposo que la calor era important. Tens previst fer "un pase" de fotografies?
    Quantes vivèncias hauras tingut!
    Petons i fins aviat, Malole

    ResponElimina