dimecres, 22 de desembre del 2010

Tresca i verdesca d'urgència


Aqui ho tenim!
Les veus que ens van dir que no ens amoïnéssim, que amb la sentència del Tribunal Constitucional no passava res, a la primera, pam, ja ens l'han engaltada. I aguanta que això seguirà sense remei. Perquè d'una vegada no ens adonem que no ens volen, que la única forma de conservar la dignitat és dir: passint-ho bé, ja s'ho faran, que és una manera educada de dir fes-te fotre?

3 comentaris:

  1. Ho he sentit aquest migdia, i m'ha agafat una mala lluna, i ens hem de preparar perquè és sols el començament, i el PP ja ha triat els seients del mig de l'hemicicle per sortir més a TV, 'Alicia diu que vol que la vegin bé. Les baralles internes ens han portat això, una vergonya.

    ResponElimina
  2. Deixeu-m'ho dir: ¡VÁYASE USTED A LA MIERDA! Fernando Fernán Gómez, José Antonio Labordeta, com us necessitem.

    ResponElimina
  3. Téns raó Maria Teresa, les baralles internes no han ajudat gens ni mica però aquesta constatació de que no es volen en lloc es molt frapant.
    A més a més, quina incultura! Tots els nens tenen capacitat per aprendre fàcilment més d'una llengua alhora. La meva cunyada Montse, que és mestre, ens diu que el català és només la llengua de l'escola per als nens, perquè després al carrer, els castellanoparlants, i inclús molts catalanoparlants, juguen i s'expressen en castellà. Això és un fet constatable que només les ments tarades no volen veure.
    Ténen por de que es perdi el castellà? si us plau!
    Vergonya, vergonya, vergonya!
    A veure com s'en surten els del Departament d'Educació davant aquestes resolucions. Per què serà que tinc por?

    ResponElimina