divendres, 3 de desembre del 2010

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 67

JORDANIA II

Com que alguns ja coneixeu el país i d’altres ho busqueu per Vikipedia, no parlaré del que ja sabeu o heu vist. Em limitaré a les vibracions que personalment he rebut. Avui va del color ocre, els color de la terra Jordana.

Camí de Petra tot baixant a peu per la gorja que porta camí avall, durant tres quilòmetres i mig, fins arribar al Tresor, el nostre guia Mohammad Manasra ens va indicar fer una parada, mentre els altres grups ni tan sols miraven la paret . Sembla que no calia aturar-se, ni tenia valor un forat produït per una pedra que s’havia desprès feia poc temps; el forat és el que mostra la fotografia. Com que el camí es estret i en aquell moment no li tocava el sol,amb una llanterna ens va ensenyar aquesta sinfonia de colors a la patet de la concavitat; vosaltres mateixos els podeu comptar, són molts i tots en harmonia. Si troben el groc daurat, el groc ocre i el groc vermell,a més de molts altres colors. No he trobat cap altra fotografia més adient per explicar-vos la impressió cromàtica que vaig rebre en un espai tant petit, de fet sols hi cabia a dins una persona estirada de panxa enlaire. Desprès a l’arribar a Petra i al desert de Wadi Rum, es van repetir els colors però ampliats en un espai d’immensitat.

1 comentari:

  1. T'entenc molt bé perquè jo també guardo un tresor de colors vistos a Petra. És la simfonía cromàtica més acordada que he vist mai.

    ResponElimina