dimecres, 15 de desembre del 2010

PANEM ET CIRCENSES XXII

  • Si Julian Assange vol sortir de la pressó, haurà de pagar 240.000 lliures i entregar el passaport, estar en arrest domiciliari unes quantes hores diàries, presentar-se cada nit a la comissaria i portar un localitzador en forma de polsera electrònica. Les dues dones amb les quals va mantenir relacions sexuales l'acusen de no voler utilitzar preservatiu. Que no haviem quedar que era una violació?
  • Promoció de Mario Conde arrel de publicar el seu llibre Los días de gloria. "He meditado mucho acerca de la publicación de este libro. Es posible que algunos crean que no debió ver la luz. Pero yo tengo un derecho y, más aún, un deber moral de contribuir a la verdad..."Ui, deber moral, deber moral ....Pagueu-me el que li hauran pagat a ell i us escric un nou Ulysses.
  • La policía recomana als pares que anotin en el braç o en la mà dels seus fills algún número de mòbil de la familia per tal que, si es despisten, se'ls localitzi amb rapidesa. Com a tattoo (tatuatge) no sé jo....
  • Creix el "ciberbullying". Més del 25% dels adolescents són assejats pels seus companys mitjantçant el mòbil o per internet. I pensar que quan nosaltres erem petits en teniem prou estirant-nos els cabells.
  • En els colors de moda res no és arbitrari. D'això s'encarrega la International Colour Authority (ICA) màxima institució que tria els pigments que cada any marquen la tendència mundial. "El color no és important. És vital". Aquest és el seu lema. En el diari llegeixo que en el mes d'octubre van triar la paleta de la primavera-estiu 2013, però els molt "canalles" no diuen quin serà. I que l'ocre i l'or seàn els colors de 2012. Angoixada, pensant que no podré sortir de casa, rebusco per l'article fins a trobar-lo: L'ICA ha proposat pel 2010-11 diversos tons de blau, des del tinta fins al turquesa. Així que ja ho sabeu, nens i nenes. A calar foc al fons d'armari.
I al gener, el rebut de la llum pujarà un 9'9%. APAGA Y VÁMONOS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada