dissabte, 25 de desembre del 2010

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 74

NIT DE NADAL

Portada naïf i/o franciscana és la del llibret que aquesta nit ens han donat per seguir la Missa del gall, hem cantar NADALES d’arreu del món, tot escoltant espais de música d’orgue. Al acabar abraçades, desitjos de pau i un ressopó a la placeta amb dolços i cava. Estrelles al cel i un xic de fred.

Nadal solidari el d’enguany amb molts colors, amb moltes tonalitats. Gràcies al Banc d’aliments, a l’aportació generosa dels nens de la catequesi (400 nens) i del grup d’adolescents (40 joves), el dimecres "El grup d'ajuda dels caputxins de Sarrià", van poguer lliurar 210 bosses de menjar bàsic, torrons i dolços a la gent que ho van demanar (uns els habituals de sempre, altres més esporàdics, i per primera vegada famílies sarrianènques que amb molta discreció han demanat ajuda, que han rebut amb igual discreció). Aquesta nit tots hem pensat que 210 famílies podran almenys per uns dies aparcar preocupacions. La col·lecta de Nadal anirà destinada integrament a través d’Acció Solidaria contra l’Atur, per pagar lloguers i factures urgents. La quantitat recollida és molt elevada.

No sé que ens espera el 2011, ni com ens en sortirem; però per damunt dels nostres polítics, siguin del color que siguin, la gent és solidaria i estima. Es el que avui desprès de dinar i beure un bon cava amb amics , i ja ara sola a casa vull compartir amb vosaltres.

2 comentaris:

  1. Acabo d'arribar de casa de la Malole després de passar un Nadal diferent, sense la mare ni el Jose. Tinc (tenim) una família extraordinària que ha fet el cor fort i que ha gaudit d'un dia d'amor, records i pau. Tal com ha dit la meva filla Sílvia l'esència familiar ha prevalgut per damunt de tot. Petons

    ResponElimina
  2. Doncs sí, Maria Teresa, estic totalment d'acord amb tú: Hi ha molta gent bona que ens ajuden a ser més bona gent. Gràcies per compartir aquesta vivència amb nosaltres. I a Marisa, que dir-li? que n'estic tan cofoia dels meus que segur que estic més gorda (o será l'excés de menjar?)
    Bé, dir-vos a tots (al que ho comparteixen i als que no però que em respecten) que Déu ens ha ajudat molt a tots els de casa en aquests dies.

    ResponElimina