dijous, 2 de desembre del 2010

Tresca i verdesca



  • Al final un tret d'humor que gairebé és negre: el Govern sortint s'ha reunit per acomiadar-se amb un dinar de germanor i el Montilla els va regalar un llibre que es diu: El club de los optimistas. Ara bé, el tal llibre va de batalletes d'uns avis que han creuat el teló d'acer deixant al darrera seu tota la seva vida. Ho veieu com la vida està feta de metàfores?
  • Una miqueta més. Una altra tramesa de papers de Salamanca. Fins quan durarà la broma?
  • Gürtel. Us sona, oi? El Quim Monzó avui ens parla de la filosofia familiar que es palesa a l'entrada Chorizos Gurtel. És absolutament surealista. Total que ha d'acabar l'article avisant que no ha begut (és que ni borratxo, escolti!). cliqueu a la paraula subratllada.
  • Notícia luctuosa: el Museu Chillida-Leku es planteja tancar portes l'1 de gener per qüestions de crisi. Espero que algú hi posi remei però per si les mosques, si no hi heu estat, sisplau,sisplau, correu a Sant sebastian i d'allí a Zabalaga a veure'l.
  • Un robatori espectacular d'obres d'art a Madrid. Eren dins d'un camió de transport i plis,plas, se'n van endur el camió. Era per encàrrec o simplement pura casualitat? País, país.
  • Avui l'Andreu Martín, escriptor de novel·la negra i personatge entranyable i entusiasta, fa una conferència :Aproximació entorn de la mort, als serveis funeraris de Sancho Dàvila. Llàstima que tenim classe.Bé, llàstima que coïncideixi.
  • Una frase de Miguel Bosé: Visc per crear emocions i l'emoció és l'únic desafiament al temps que l'univers ens permet als éssers humans. Apliquem-nos el conte.

2 comentaris:

  1. El teu "Tresca i verdesca" (que no ventresca) m'ha aixecat l'optimisme al igual que la recepta de'en Rafael. Visca l'esperit nadalenc!

    ResponElimina
  2. Vaig estar a Zabalaga i al Museu Chillida - Leku, una meravella pel meu gust, en vaig fer un reportatge amb fotos i em vaig comprar una samarreta amb un dibuix d'una escultura, d'això fa uns anys, però durarà més la semarreta que la seva exposició, si passa serà una vergonya col·lectiva.

    ResponElimina