dimecres, 8 de desembre del 2010

PANEM ET CIRCENSES XVI

  • L'informe Pisa indica que a Catalunya "estamos que nos salimos" segons Ernest Maragall i "tirando a mal" segons la valoració espanyola. Només cal agafar els llistats de Comprensió lectora, Competències matemàtiques i Competències científiques dels 65 països analitzats, veure el lloc a on estem, llegir 3 exemples de les preguntes de comprensió lectora plantejades a l'alumnat i PLORAR.
  • Una de les preguntes va sobre com rentar-se les dents i 20 pàgines més tard, el diari explica que un bactericida de les pastes de dents danya l'aigua de l'Ebre i el Llobregat. Pobres nanos, els hi posen paranys!
  • Ja està Julian Assange empressonat i la pàgina de Wikileaks rebutjada pels governs "seriosos" de mig món. No sé si és veritat l'acusació d'assejament sexual que se l'imputa, però ha de ser tan fàcil convèncer algú que el denucii. Els EE.UU. ho consideren una bona notícia. I la família de José Couso, què hi diu?
  • El ministre Sebastián diu ara que els càlculs inicials fets per les agències de viatges, les aerolínies i els hostalers sobre les consequències de la vaga salvatge dels controladors aeris són "precipitats" i "prematurs". I tots els que s'han quedat a terra, què hi diuen?
  • El Govern espanyol intenta mantenir relacions amb el Marroc com si es tractés d'un Estat de dret i democràtic, cosa que queda lluny de la realitat. Quins interessos s'amaguen al darrera i qui en treu profit?
  • Tota la vida sentint que Écija és la "sartén de Andalucia" ja que els ous ferrats es poden fer només treien la paella al sol i ara resulta que la tercera part de la població ha quedat anegada per la crescuda del Genil. Fins i tot els refranys canvien.
  • Sense citar la font, diu el diari que els productes frescos que van baixar els preus al novembre van ser les llimones i les sardines. Ja tenim menú per Nadal!
BON DIMECRES FESTIU I NO ESTUDIEU MASSA !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada