divendres, 3 de desembre del 2010

Tresca i verdesca



  • En quant acabi d'escriure me'n vaig, i fins dimecres al vespre sense internet.
  • No vull marxar sense recomanar-vos la crònica parisenca del Rafel. No té desperdici.
  • Ja hem entrat a la recta nadalenca, ja les llums s'han encès, ja toca estar content per decret i deixant de banda les preocupacions començar a gastar, a gastar com si el món s'acabés. Segurament estareu, com jo, en el moment aquell del aquest any si que no i fent llistes i més llistes per ajustar un pressupost que s'anirà al carall com tots els anys. Ah, aviso per a navegants del consum: no s'hi val delegar en un altre a fer els encàrrecs i quedar-se amb la consciència tranquil·la. La complicitat és culpa.Enteniment i prudència.Com que no ens queda més remei, som-hi!
  • Bon aqüeducte!

2 comentaris:

  1. Descansa d'Internet i de tot que venen festes i dies de molt enrenou. Jo em quedo a casa a descansar i a ordenar fotografies, i la roba, a Jordania feia calor.

    ResponElimina
  2. Mireu el que ha passat! Llegeixo la crónica de la Maria Dolors i a continuació el comentari de la Maria Teresa i, al anar a posar jo un comentari, miraculosament,s'havien traduït al castellà. Us ha passat a vosaltres també o es que l'ordinador de'en Marçal té "infiltrat" al Jimenez Losantos, per posar un exemple?. Estic esverada. Mama, por! Si algú té una explicació, que me la faci arribar. Ja no se ni el que volia dir-vos!

    ResponElimina