dijous, 30 de desembre del 2010

PANEM ET CIRCENSES XXV


Aquesta seria la meva nit de Cap d'Any:

Amb un grup de 7 o 8 amics i amigues, en una platja de l'hemisferi sud (no m'agrada el fred), lluna plena reflectint-se al mar, una caseta de fusta guarnida amb fanalets, llagosta i vi blanc per sopar, roba blanca de cotó, música de boleros i ....

BON ANY NOU!!!

3 comentaris:

  1. Fixa't què diferentes les bessones! A mí m'agrada el fred. Jo passaria la Nit de Cap d'Any amb tots els meus fills i nets,amb en Marçal i amb tots els amics íntims que puguessin soportar el xivarri. Faria un sopar de pica pica però sofisticat. No m'importaria fer-ho jo encara que, si podia escollir, ja m'estaria bé, molt més bé, un catering.
    Hauria de ser en una casa espaiosa per que el nens no donessin massa la tabarra, a la muntanya, i amb una llar de foc que deixés desprès la roba amb aquella olor tan bona de brases. I la culminació de tot es que estés nevant. A les dozte de la nit, desprès del raim, el cava i el petons, sortiriem tots un moment a fora per a gaudir de la neu.

    BON ANY NOU!!!

    ResponElimina
  2. A mi hermana le va el rollo "sadomasoquista"

    ResponElimina
  3. Doncs jo també vaig de fred i silenci, però amb una mà en la meva i gens de fred per dins. Al lluny, a dins la casa (amb entrada posterior) se sent xivarri dels meus. O sigui un cap d'any com molts he tingut. No ens posem nostàlgics.

    ResponElimina