dimarts, 30 de novembre del 2010

Tresca i verdesca

El timó de l'Honorable- L'haveu vist? (cliqueu per fer-lo gran, val la pena)
No sé perquè tant de quentu amb les eleccions. Perquè no posen al Guardiola d'una vegada?
Ens faria quedar la mar de bé i ens estalviariem la campanya que els nostres bons calerons ens costa (perquè allò que es recuperen amb els escons no deixa de ser una maniobra de distracció perquè, d'on han sortit aquests diners sinó una mica de cada un de nosaltres?
De tota manera i en un atac de masoquisme estic devorant bavosament els comentaris de diferents colors i tendències sobre el que ens ha passat i el que ens espera. Després hauré d'anar a caminar una mica bajo la lluvia per airejar-me. Ergo (que vol dir per tant) no puc escriure més. Tinc massa feina.

Per cert, quan sabrem alguna cosa del que va passar a París fa dues setmanes? És que el parisenc s'ha tornat un dandy de boulevard i ja no s'ajunta a nosaltres, rates de quai?
La Maria teresa està a punt de tornar i llavors se'ns acumularà la feina.




1 comentari:

  1. La foto es de pena, es cert, però ahir al vespre amb la Terribas va estar bastant correcte, no us sembla? Es clar que la Terribas va ser "d'una finura" que no es massa pròpia d'ella.

    Bé, això de passejar sota la pluja està molt bé (si una no ha anat a la pelu) però avui ja torna el sol. Així que, Maria Dolors,... a escriure!

    Com ja no em puc estar, avui trucaré a en Rafael i la Susi, els enyoro.

    ResponElimina