dilluns, 13 de desembre del 2010

a empentes i rodolons



Aquest cap de setmana en Marçal i jo hem estat a una casa rural a Borredà (El Bergadà) dita "El Querol vell", que ens ha satisfet molt. La porta una parella d'encara no cinquanta anys, la Núria i l'Ignasi, simpàtics i acollidors d'allò més. Només tenen set habitacions però, sorprenentment a un lloc tan petit hi han quatre espais diferents per al descans o els jocs. Aquesta foto que veieu correspón a la sala del primer pis, que és biblioteca, amb dos panys de paret plens de llibres separats per matèries. No ens em entretingut en llegir tots els titols (donat que nosaltres ja portaven els nostres) però hi havia algú de força interessant. Maria Dolors, dos prestatges plens de novel.la negra!
I una altra característica original és que el cuiner, l'Ignasi, és un sibarita. Us envio una foto del segon plat de la primera nit: Pollastre al curry amb poma caramelitzada i cruixent de poma. A que us fa venir salivera?
I si un dia ens animem i fem una sortida plegats com en els vells temps?
Per a obtenir més dades: e-mail :info@elquerolvell.com
Ja comprenem que no són les escapades de la Maria Teresa, però...

2 comentaris:

  1. Si no et sap greu, s'ha de dir EL BERGUEDÀ, capital, això si, Berga.
    L'afegitó cultural diu molt en favor vostre i demostra fefaentment que en Marçal és un "cul de mal seient" (je,je)

    ResponElimina
  2. Les escapades curtes també m'agraden, ajuden a trencar el ritme de cada dia. La casa rural fa venir ganes d'estar-hi, si us animeu un altre dia m'ho feu saber.

    ResponElimina