dissabte, 30 d’octubre del 2010

PANEM ET CIRCENSES X

  • La Ma. Dolors parla sobre la sentència del català. Feu-me cas amics meus. Apreneu xinès. La meitat dels traspassos dels locals de Barcelona ja estàn en mans d'empresaris del país asiàtic.
  • El ministre marroquí de Comunicació ha suspès les activitats de Al-jazira perquè no li agrada la imatge del país que difon la cadena de noticies. Ministre de què???
  • Les mostres de dolor i fanatisme dels argentins acomiadant Kirchner no us recorden massa les dels païssos del mal anomenat Tercer Món?
  • Es veu que els escorxadors aprofiten l'excepció legal del sacrifici islàmic (halal) per saltar-se l'obligació d'atordir el bestiar abans de procedir al degollament. El responsable de l'àrea de Salut Alimentària de la Generalitat diu que aquesta no pot fer res per evitar-ho.
  • El responsable de la Llibreria Europa del carrer Sèneca del barri de Gràcia està a un pas d'ingressar a la presó. No obstant, la decisió pot ser recorreguda per l'imputat Què us hi jugueu que no entra?
  • Després de mesos de barrallar-se per a veure quin poble s'enduia el cementiri nuclear, ara resulta que ningú no el vol. Menys mal que el cementiri d'Ascó segueix pressionant perquè la seva candidatura sigui l'elegida. Això és un patriota, què carai!
  • El cas Palau, el cas Pretòria i el cas de la mare que els va matricular, cotinuen. Continuen? SI, continuen fent pudor.
  • El tema de la vinguda del Papa, deixant de banda totes les connotacions religioses i respectant a qui que n'estigui molt content i per molt que digui l'alcalde, és un enrenou per la ciutat brutal. No és d'extranyar doncs aquesta pancarta d'alguns veïns de la Sagrada Família: EL PAPA, PEL LITORAL. o aquest suggeriment: Perquè no el porten al FÓRUM?
APA, companys i companyes, Recordeu-vos de canviar l'hora aquesta matinada i BONA CASTANYADA.

1 comentari:

  1. M'ha traït el subconscient i he dit el Cementiri d'Ascó quan volia dir que és l'AJUNTAMENT el que presiona. Serà una premonició o un mal averany?

    ResponElimina