dimarts, 26 d’octubre del 2010

Tresca i verdesca

  • La Fundació Suñol (p. de Gràcia 98) dedica les seves dues plantes a una exposició de Gordillo, un dels pintors més vitals, engrescats, originals i interessants. És una mirada en present d'obres seves dels anys 70 i 80 i que com una mena de Dr. Frankestein, desfà i refà, dotant-les de vida nova. Les 85 obres que presenta, constitueixen una mena de making-of sobre el procés de treball de l'artista. Independentment de si us agrada o no el seu estil, això de mostrar com avança una obra és una proposta realment atractiva. Gordillo és també poeta i la seva poesia és en aquesta exposició, començant pels títols dels quadres. Un consell: no us la perdeu(fins el 29 de gener).
  • Sembla que la inauguració de la nova Filmoteca és imminent. Avui i demà es celebra el dia mundial del Patrimoi Audiovisual, com sempre encara a l'Aquitània, i amb sessions, gratuites, avui La secta de los misteriosos, un melodrama de 1916 rodat aquí per Albert Marro, a les 19'30 el que ja sabeu i un documental israelí sobre el guetto de Varsòvia, a la nit. Demà La viuda alegre de Von Stroheim i La vida sigue del F.Fernan-Gomez.
  • Sapigueu que els ordinadors espanyos són els que registren més infeccions d'Europa. I sapigueu també que la majoria de missatges que avisen de "que viene un virus" són, en si mateixos, el virus. La única manera d'evitar la infecció és no obrir-los mai ni tampoc res d'un corresponsal desconegut. El que avisa no es traidor.

1 comentari:

  1. La única manera de evitarinfecciones en el ordenador es comprándose un Mac. No deja pasar ni una. El que avisa no es traidor.

    ResponElimina