divendres, 1 d’octubre del 2010

Tresca i verdesca


Havieu vist mai un tren amb "enxufe" ?



Entre morts de cinema o de política, avui, poc lloc queda per altres consideracions. Però la lectura del diari sempre brinda alguna perla per comentar.
  1. Un altra de trens.-La Clara Sanchís Mira, en un article molt bo com tots els seus, parla dels problemes en els trens de rodalies: música obligada, megafonía absurda, no revisors, falta total d'informació, usuaris maleducats i agressius, etc. D'allí trec aquesta idea: l'absència d'humans (revisors etc...) i l'aparició de guàrdies de seguretat que recorren el tren amb les porres com si busquéssin un malfactor invisible.
  2. Presó per l'home acusat d'esquarterar a la seva dona. Home!
  3. La Galeria dels Uffizi ha digitalitzat al mil·límetre sis obres capdevanteres: el naixement de Venus i La Primavera, de Botticelli; el Bacus de Caravaggio; l'Anunciació de L.Da Vinci; El baptisme de Crist, de Verrocchio i el retrat d'Elionor de Toledo del Bronzino. Ara els podem veure "amb tot detall" a haltadefinizione. com.
  4. Descobert un planeta candidat a albergar vida. Sempre és un respir saber que hi ha escapatòria.
  5. Em posa frenètica la violència al carrer i l'incivisme. I no em digueu allò de no sé qué de muchos, consuelo de...tontos. No sé de qui és culpa. O millor dit, sí que ho sé i per això estic tan em.......
  6. Ja podeu anar a veure Bicicleta, cullera, poma.
  7. Avui, a les quatre de la tarda el filòsof finès Pekka Himanen, un dels pensadors més influents en la societat de la informació, parlarà a la Casa Convalescència de Barcelona de qüestions com la cultura de la creativitat, dels trets que defineixen els innovadors de referència, de la seva filosofia personal i dels elements que fan de les xarxes socials un instrument tan poderós. Himanen és professor de la Universitat d'Art i Disseny d'Hèlsinki, professor convidat de la Universitat d'Oxford i investigador principal de l'Institut de Tecnologies de la Informació d'Hèlsinki.
  8. I, molt recomanable si us animéssiu a anar a Pontós (Alt Empordà) una taula rodona de J. Wagensberg i I.Valcarcel, dins els actes de Mapa, un festival de creació contemporània amb actes diversos que mereixerien una més àmplia ressenya si no fos que gairebé no hi sóm a temps.
  9. Me'n vaig a Saifo a carregar poesia per a la setmana. Aquest vespre veuré Ningú no és perfecte, o sigui "Con faldas y a lo loco". Què menys!.

1 comentari:

  1. Com a usuària diària de renfe podría explicar una batalleta d'incivics per cada viatge! Gent que fuma al vagó, gent que obliga a tots els viatgers a escoltar la música dels seus mòvils, gent que es cola... i anar fent
    Meri

    ResponElimina