dimecres, 25 de novembre del 2009

TRESCA I VERDESCA- 22

  • Us suposo enterats de la tempesta mediàtica organitzada a Cuba pels bloggers, capitanejats per la Yoany Sánchez. Pot tenir consequències incalculables. Ja veieu que és important que us poseu al dia amb el nostre bloc. Mai se sap.
  • I el Berluscorocker? Éstà clar que es mereix el títol per com diu Marius Carol : saltar-se a la torera les lleis, importar-li un bledo la opinió pública i tenir credibilitat més enllà dels continus escàndals. Sí, sí, com està el món.
  • Em sembla que al novembre m'hauria de traslladar a viure temporalment a Girona. La programació de Temporada Alta em fa venir salivera cada dia. Avui The Bukowski Project.
  • La Bruni, musa d'Allen. Només faltava ella en la cerimònia de la paranoia!
  • A La Contra, entrevista amb Pep Torres, director d'una agència creativa. Entre d'altres coses ha inventat una rentadora per a homes (sense comenatris), uns llençols afrodisíacs, unes rajoles intel·ligents per ajudar a fer règim, chips per les ulleres, les claus etc que avisen quan surts de casa sense elles, un drap de cuina imantat, un inhalador de xocolata que sense menjar-lo et satisfà etc. Diu que es deuen votar idees, no partits. No està malament com a projecte.
  • Un títol bonic (amb el que no hi estic d'acord) : La felicidad escribe en blanco. Que va.
  • Sabieu que els anglesos, tan peculiars ells, tenen un Poet Laureate, de torn? El nomena la Reina i durant deu anys compon per a commemorar els grans esdeveniments . La paga és : una bota de xerés i un salari anual de 6.484 €. L'actual és Carol Ann Duffy. Diu que destinarà els diners a crear i promocionar la millor col·lecció de poesia de l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada