dimarts, 17 de novembre del 2009

LA TRESCA I LA VERDESCA- 15

Us estalvio el comentari de les pàgines polítiques del diari. Seria per etiqueta Alucine. De les altres, què us diré? també n'hi ha que deu n'hi dó.
  • Gadafi va convidar 200 noies a una festa. Eren d'una agència d'assafates, no malpenseu i havien de ser guapes i no dur ni escots ni minifaldilla. Noies de la colla, perquè no li passem la idea al Montilla? Amb 50€ per barba que és el que els hi van pagar almenys podriem anar al carrer de Petritxol a fer una bona xocolatada i de pas contribuiriem a donar llustre a les tradicions nostrades. Com som, ens apuntem a qualsevol cosa!
  • Els portàtils arribaran a 130 institus més a partir de gener. Les rodetes del meu cervell comencen a disparar-se: si per fer un bloc senzill, para què os cuento, ja sabeu de què parlo...imagino trenta nens per classe x no sè quants instituts i escoles x posem cinc problemes a la setmana per nen (comptant amb allò de que ja neixen ensenyats i que els botons no els són cap problema etc) i veureu que he d'estar contenta per força. Als meus fills informàtics els dic que han de muntar un negoci , com una mena d'assegurança d'ordinador. Es folrrarien!
  • Barcelona explica les seves obres en una nova web. Tranquis, encara no funciona. Primer han de donar a conèixer la web en una campanya que costarà 1,1 milions d'Euros. No sé perquè no ens deixen que ho posem al nostre bloc. Els cobrariem, posem la meitat? i quin farde (per l'Ajuntament), Barcelona en el nostre bloc.
  • I el robatori als presoners de La Model. Ja et dic jo que una presó no és trigo límpio. I sinó aneu a veure la Celda 211.
  • No sé perquè subhasten les coses de l'Ives Saint Laurent. Podrien muntar el museu kitch de cop i potser farien més caixa amb l'entrada. Heu vist les fotos?
  • L'oasi de pau i poesia, com sempre a càrrec de l'Ignasi Viladevall. Estic per muntar un club de fans, mira què et dic.
  • Avui a (Tv La última tentación de Cristo de l'Scorsese.
  • Les veus del Pamano em va posar la pell de gall de panses. Era, per inverossímil que pugui semblar ara, així mateix.
  • Presentació del poemari d'Antònia Vicens (?). Diu que és una de les novel·listes més grans de la literatura catalana. Aquesta sí que no me l'esperava. A l'espai Mallorca- c. del Carme 55 a les 19'30h
No sé res més interessant, a banda de la programació de cinemes normals i la de la filmoteca . Per cert, demà Napoleó ens visita, recordeu. Quina setmana, avui la Vicens, demà Napoleó, divendres el Rafel i els tacos . Ui, ui, ui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada