dilluns, 16 de novembre del 2009

LA TRESCA I LA VERDESCA- 14

  • Per uns moments em torno castellanoparlant- Jovenzuelos y niñatas metepatas, són paraules de la Joana Bonet per a qualificar als que rodegen a Zapatero. Realment no hi ha traducció possible.
  • Als parafilics de la colla els recomano l'article del Marius Serra d'avui. Pels que no ho sou us explico: retifisme és el fetichisme per les sabates, la altocalcifilia és la dels talons alts. El saber no ocupa lugar. Ah i això vé a tomb perquè a l'Àfrica molts nens no poden anar a escola per no tenir sabates. Ara se n'estàn recollint al Corte Inglés. Sabates usades però netes i portables. No accepten ni sabates de taló ni botes de neu.
http://helektron.com/wp-content/uploads/2007/10/zapatos_pies2.jpg
  • A veure que tal serà això de Les veus del Pamano, una telesèrie de la posguerra basada en la novel·la del Jaume Cabré. Avui l'estrenen a TV3.
  • Esperem amb atenció interessada la pel·licula sobre Gil de Biedma que s'estrenarà, sembla, al gener. Es dirà El cónsul de Sodoma. Avui es presenta en un passi restringit. Ja us avanço que també surt en Vila-Matas.
  • Disney estrena aviat The princes and the frog, la nostra amiga del gripau a la mà. Només que aquest cop és negra. Molt propi al país de l'Obama.Després vindrà l'Alícia de Tim Burton.
  • Per treure'ns el mal gust de la fallida visió de Roma, avui a la FNAC de Diagonal una conferència: Roma, un passeig per la capital del món antic, a les 19 h.v A càrrec de F. Masó professor i arqueòleg.
  • De La CONTRA i a propòsit de Leonardo da Vinci: Abans de dibuixar una cosa, devia deconstruir la realitat de l'objecte i el seu funcionament. Entendre'l a fons i després al dibuixar-lo el reconstruia. Com en la literatura i en qualsevol art.

Per avui res més que vaig una mica de bòlid amb els problemes derivats del desastre escalfador-calefacció de casa.
O sigui més que mai La rateta que escombrava l'escaleta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada