dilluns, 30 de novembre del 2009

LA TRESCA I LA VERDESCA- 25


Bona setmana! Comencem de nou amb noves observacions i noves propostes. Tenim al nostre davant una setmana per estrenar. Què farem? Deixar-nos dur o escollir? Una mica és allò de lan felicidad del cerdo o la angústia del filósofo. I encara sort que el Barça no ens preocupa massa.


  • Sembla que l''all pot ajudar en els casos de grip A. A la Xinna(primer país exportador) s'ho han pres seriosament i fent rebost han fet que pugi molt el preu. Espanya que per si no ho sabíeu, és el tercer en això de l'exportació allística se'n beneficiarà. Ai vampírs, ho tenim cardat.ww.piuravirtual.com/noticias/img/post/ajos.jpg
  • L'arxiu Centelles se'n va a Madrid. Un més. És un problema de diners o d'inoperància. O potser de falta de visió? Entre molts altres recordo el fons de la Soli (Solidaritat Nacional) i una col·lecció de coses de bombers (des de xapes a cotxes, cosa sèria) que es varen deixar perdre. I les que no sabem.
  • Homenatge a Joan Vinyoli en el 25è aniversari de la seva mort. Taula rodona i recital de poemes. Arts Santa Mònica a les 19h.
  • Sessió al Jamboree a les 21h. Avui el saxo Llibert Fortuny. A banda que és moot bo, cal fer país.
  • Perquè es fan enquestes de Pero Grullo? Per saber si la Rambla es degrada? si la mendicitat augmenta? si la brutícia als carrers, si les prostitutes...?I un altre capítol són les preguntes viscerals per a temes absolutament tècnics, com per exemple les obres de l'Ave i la Sagrada Família, la Diagonal i el trànsit etc. Gastem, gastem que el món s'acaba. Per cert, quan a la S.Fàmily ningú no es planteja que sí , que sí, que ho facin i que caigui d'una vegada. Es perderien divises, ja ho sé, però segurament guanyariem estètica. L'heu vista, últimament? La semblança amb aquells càntirs valencians del "huertano sobre burro" o el cistellet de taronges és colpidora. A mi em tenen estabornida.
  • Sabeu això dels radars solidaris? Són persones veïnes que vigilen als vell que viuen sols i si veuen que canvien d'habits o es deixen anar etc avisen als serveis socials. La majoria de "radars" resulta que són les porteres. La sopa d'all s'inventa cada dia.
  • Nova biblioteca pública. A Nou Barris. Encara que no sigui un dels nostres ens congratulem. Educació, educació. Per aquí es comença.
  • Schwarceneguer deu a Hisenda 80.000 dòlars. Quina sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada