divendres, 13 de febrer del 2015

L'Arpa i les seves vibracions, 374

NORMA

Sondra Radvanousky
Per un malentès  d'aquells que a vegades passen, el diumenge dia 8 vaig trobar-me sense l'entrada de Norma per anar al Liceu, no entrava dins del meu abonament anual i, la que esperava es va fer fonedissa. Desprès de la decepció, vaig pensar que coses pitjors em podien haver passat i cap a casa. Totes les entrades de cada sessió estan exhaurides.
Des de fora doncs, un petit comentari. El Liceu presenta una nova coproducció, juntament amb el San Francisco Opera, Chicago Lyric Opera i Canadian Opera Company.
Orquestra Sifònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.
L'obra dura 3 hores i 25 minuts. El repartiment del diumenge era de primer repertori. ( val a dir que els cantants del segon també són molt bons.)
Norma cantada per la soprano nord-americana Sondra Ravanousky, actualment en el rànquing numero u, i Gregory Kunde també d'Estats Units, en el paper de Pollione.
La posta en escena molt bonica i original segons em van comentar els meus amics que ells, si van tenir entrada.
Si voleu gaudir d'aquesta òpera en versió cinematogràfica, el proper dimarts, dia 17 a les 20 hores, el Liceu la retransmetrà en directe a uns quants cinemes d'Europa, és a dir, es podrà veure a  cines  de Paris, Roma, Brussel·les o d' Àustria  la versió de Barcelona. Com que suposo que serà una versió acurada fa il·lusió que el nostre Liceu pugui passejar-se per les pantalles europees.
Jo ja he comprat la meva entrada numerada, 20 €, preu únic, al cinema Bosque, però també la projectaran el Girona, Cinefa Diagonal i possiblement d'altres.


(He tardat unes setmanes a escriure, una tos empipadora  i febreta no m'han abandonat en dos mesos i fins ahir no vaig tenir l'alta mèdica,avui més animada us recomano Norma al cinema.)


1 comentari:

  1. Hola. Me n'alegro que comencis a remuntar.
    A Sondra Radvanousky la vaig veure al Liceu interpretant AIDA de Verdi, fa un parell d'anys. Fabulosa!
    La direcció escènica era del meu cosí José Antonio Gutiérrez, adjunt de Mario Gas. Vaig assistir a l'assaig general.

    ResponElimina