dimecres, 25 de febrer del 2015

LA TRESCA I LA VERDESCA


OBRIM LES FINESTRES 

No sé si sabeu que ha aparegut una nova icona, un emoji, que representa una muntanyeta de merda (en clar català, una tifa i ja em perdonareu). Està patrocinada per l'Associació Espanyola contra el Càncer amb la intenció d'avisar els majors de 50 anys de la conveniència de fer-se una colonoscòpia per detectar possibles casos de càncer de còlon. Ho trobo molt bé i molt lloable i encara diria més: era absolutament necessària. Confirmo que en quant la trobi, fent ús de la polisèmia,  la faré servir per catalogar el que em caigui a les mans o a la vista: intervencions parlamentàries de control (no de canvis sinó de contumàcies i altres conductes desfatxatades), actuacions municipals, comportaments públics o privats, discursos político-festius etc Només hi veig unes petites pegues: 1- Ja hi tornem amb la censura?, 2- L'escassa influència que pot tenir la meva protesta. 3- No servirà (o serviria o servís) per omplir-ho tot de més merda, encara?  Està clar que amb emoticó o no, la pudor ja no ens deixa viure. 


2 comentaris:

  1. Parlant del tema, tenim un home de goma que seu al vàter amb cara de fer forces i vestint samarreta blanca. Es van sentint sorolls d'esforços i algun pet. Quan sembla que ha acabat el fet, sona una música triomfant que fa: "¡Al·leluia, al·leluia! (i continua el tema de Haendel)". Però hi ha ments creadores, com les de la tifa, que més aviat semblen de-ments.
    Als basars xinesos venen homes d'aquests, i nosaltres el treiem per Nadal, ja que canta El Mesies.

    ResponElimina
  2. És fabulosa la capacitat d'alguns per a fer associacions d'idees. Llàstima que , en la majoria dels casos sigui digna de millor causa.

    ResponElimina