divendres, 10 de juny del 2011

PANEM ET CIRCENSES XLVII

D'això us en parlava ahir. Tal vegada no em vaig saber explicar.
  • Els Homes (i Dones) forts del Govern Municipal de Xavier Trias. Les 5 tinences d'alcaldía.
Joaquin Forn de PRESIDÈNCIA es cuidarà de les Àrees de Governació, Seguretat, Mobilitat, Territori i Participació Ciutadana. I portaveu del Govern.
Sonia Recasens d'ECONOMIA. Hisenda, Pressupostos, Promoció Econòmica, Ocupació, Turisme, Mercats, Comerç, Consum i portaveu del Grup Municipal.
Antoni Vives URBANISME. Infrastrucutres, Habitatge, Medi Ambient (!), l'Estic (? no sé que és però sona així), Els Serveis Urbans i l'Àrea Metropolitana.
Maite Fandos QUALITAT DE VIDA. Serveis Socials, Inclusió Social, Acció Comunitaria, Família, Infància, Discapacitats, Salut, Igualtat, Dona, Drets Civils, Esports (!), Joventut, Immigració i Tercera Edat o Gent Gran.
Jaume Cirana CULTURA. Coneixement, Creativitat, Innovació, Educació i Universitats.
A més a més, en falta un que serà el Gerent i que es diu Constantí Serrallonga que ve de l'empresa privada.
SI AMB AIXÒ NO ES REDUEIXEN DESPESES JA NO SE QUE PODEM FER. Ja veureu quan cada un d'aquests i aquestes triin secretaris/secretàries. Ara que, tot@s tranquils perquè en Jordi Hereu deixa tan sols un deute de 1.090 milions d'euros.
  • Jo els hi proposo que facin com els de INTERECONOMIA TV que fan una col·lecta per recollir fons, ja que es senten maltracts pels anunciants que no volen que se'ls pugui confondre amb ells.
  • Nom propi: JUAN COTINO a les Corts Valencianes que posa damunt la taula una creu, la Biblia, la Constitució i l'Estatut (aquell que van copiar article per article del nostre i que van aprovar immediatament). I els expedients dels casos de corrupció, perquè no els hi posa també?
  • A les escoles, res d'un ordinador per cada nano. Ara, l'escola que vulgui en podrà tenir.l'escola que vulgui podrà fer un horari diferent. l'escola que vulgui...."AQUESTS SÓN ELS MEUS PRINCIPIS PERÒ SI NO LI AGRADEN, EN TINC D'ALTRES"Groucho Marx.
  • L'Anglada diu que l'Albiol és un tou i que els "de casa" en sortiràn perjudicats.
  • L'Ajuntament de l'Hospitalet ha posat pedals als bancs dels parcs i passejos i manillars per tal que els vells facin exercici. Menys mal! algú pensa en nosaltres, je,je.
Deixo una frase dedicada molt especialment a en Rafael.
NO TENGO NADA EN CONTRA DE DIOS. LO QUE NO SOPORTO ES SU CLUB DE FANS.

Corts Valencianes. Eren altres temps!

2 comentaris:

  1. Heu vist que m'ha sortit INFRASTRUCUTRES? En què estaria jo pensant!

    ResponElimina
  2. Continues satírica però divertida. Això, sense mala llet que, pel cas...

    ResponElimina