dissabte, 4 de juny del 2011

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 108

GRÀCIA, un barri creatiu

Dedicat a la Mª Dolors i al Rafel, buscadors incansables de motius per fotografiar.

El passat dissabte i organitzat per la galeria Paspartú del carrer Verdi a més d’altres entitats, va tenir lloc tot el dia el concurs i/o exhibició d’obres pictòriques on podien participar gent de totes les edats, sota el nom d’Intervencions Artístiques. Tots es tenien que fer in situ, que a la pràctica volia dir a terra del carrer donades les dimensions de les teles, i cadascú es portava els estris de treball, llevat dels petitons que tenien una mica de tot, inclòs botelles d’aigua per decorar, caixes de cartró , etc.

Al vespre van decidir les millors obres dels adults, i foren col·locades als balcons de la gent que s’hi va avenir a deixar-los, totes estan al primer balcó de la finca, per tal de visionar-los amb comoditat, crec que a mes d’admirar-los es poden comprar. Malgrat la pluja d’aquestos dies conserven tota la seva vivesa. Les fotos les he fet avui que tenia una mica de temps, n’hi han moltes més que no sé com posar-les, em caldria una classe de la Mª Dolors que ho sap fer tan bé en els seus reportatges. Suposo que estaran uns dies en exposició balconera.

A més dins Gràcia, un barri creatiu, tallers d’artesans i dissenyadors, espais de teatre, art i música, amb propostes multidisciplinàries gratuïtes al carrer.

1 comentari: