dijous, 9 de juny del 2011

PANEM ET CIRCENSES XLVI

  • En Felip Puig al Parlament: "sostenella i no enmendalla". I aquelles proves que deia que tenia? Aqui no dimiteix ni .........No us fa molt de fàstic?
  • La mort de Jorge Semprún. Heu vist com "ara" tothom l'admira, el respecta i el venera? No us fa molta ràbia?
  • Seguint amb els PEPINOS (sé que es diu cogombre, eh?) tres notes a quina més "chusca": En un laboratori de microbiologia d'Alemanya, la responsable principal és espanyola i a més a més dues col·laboradores, també ho son. Els nostres joves emigren però a diferència dels que ho van fer els anys 60, la majoria estàn preparats. No us fa molta pena? Una altra: Ahir, mentre repartien fruites i hortalisses entre el poble, es va sentir una dona dir: "Dame más, que a mi solo m'han tocao dos" No us fa vergonya aliena? La tercera: El Govern espanyol no denunciarà Alemanya, ans al contrari. Col·laborarà amb ells per ajudar-los a trobar el focus. No us imagineu que hagués passat a la inversa?
  • A Girona, un home ha mort electrocutat mentre robava coure d'una torre elèctrica. No us intriga que no puguin impedir que passin les fronteres?
  • El programa Involución de la cadena Neox a on fan jocs amb chimpancés no es podria fer a Catalunya perquè hi ha una Llei de protecció dels animals. No recordeu que no poden haver "corridas de toros"?
  • Com que el Barça ho ha guanyat tot, els jugadors reberan 47 milions d'euros en "primas". No teniu la sensació de fer el "primo"?

1 comentari:

  1. Aguts els teus comentaris. Sabeu què?: no vull deixar-me invaïr per aquesta sensació de tristesa col.lectiva!

    ResponElimina