dimecres, 1 de juny del 2011

PANEM ET CIRCENSES XLI

  • Sort que el telèfon mòbil ja ens ha agafat grans i el fem servir pel que és estrictament necessari que si no....encaria agafariem un càncer.
  • Alemany diu ara que el brot de 'E.Coli' no està en els "pepinos" Quins pebrots!
  • El rei diu a la premsa que el que els hi agrada és "matarlo".Tal com està el pati no donis idees.
  • El Govern (el d'aqui) retalla en infrastructures, salut, educació, ocupació...però al mateix temps -amb l'ajut del PP i de'n Laporta- retira l'impost de succesions. (veure el punt 2)
  • L'exalcalde de Santa Coloma nega al jutge haver fet cap factura falsa (veure el punt 2)
  • El nou calendari escolar fixa l'inici del curs escolar pel 12 de setembre. Fa uns dies havien dit el dia 7. També l'any vinent els mestres treballaran fins el 2 de juliol mentre que aquest any ho han de fer fins el dia 7. A això li dic jo eficàcia.
  • La Generalitat no contractarà aquest estiu vaixells per recollir les deixalles que hi ha a les aigues de la costa catalana. Els motius: surt molt car i a més a més cada cop hi ha menys deixalles. Naturalment! és que les recullen, sap?
  • Recordeu quan es van queixar de que hi haguessin càmeres a les comisaries perquè es veia els mossos atonyinant detinguts? I ara els hi volen posar minicàmeres al casc? Jua,jua!
I la perla: El 'Diccionario biográfico'. A banda del comentari de l'historiador Luis Suárez sobre Franco, se n'han conegut d'altres. Xabier Arzalluz té "relacions ambigues amb ETA", a Escrivá de Balaguer que "el Senyor li va fer veure i entendre", de Carrillo que "va practicar una política de terror revolucionari". Però a mi el que m'agrada de debó és el que ha dit Fernando Sánchez Dragó (molt estimat per tots nosaltres, oi?): "Franco no fue Hitler, Stalin o Fidel Castro; si no te metías en política te dejaba vivir bastante en paz". AMÉN.

5 comentaris:

  1. I aquí paz y luego glòria.
    No a quin punt dos hem de consultar perquè no em sembla pertinent. Com no sigui el fille del punt G.

    ResponElimina
  2. ai, no sé corretgir els comentaris. Ha de dir- no sé- i -fillet-. Encara que, com ets més llesta que ... ja ho deus haver entès.

    ResponElimina
  3. Els comentaris tampoc sé corregir-los, el que faig és clicar aixó que sembla una galleda i desapareix tot, i en faig un de nou.

    ResponElimina
  4. Suposo que veieu el punt dos, vol dir "quins pebrots" cada vegada. És per no repetir-se tant, oi? Però l'il.lustració final és prou entenedora.

    ResponElimina