dissabte, 25 de juny del 2011

PANEM ET CIRCENSES LIV

  • El Govern adverteix ara Bildu que pot ser desallotjada del poder. Rubalcaba recorda que la coalició perdrà Sant Sebastià i Guipúscoa si ho volen el PSE i el PNB. Els penabistes anuncien que no tenen cap intenció de participar en mocions de censura. L'alcalde donostiarra ordena retirar un retrat de Joan Carles ja que considera que no representa la ciutat. Jo, que considerava tan lògic que poguessin entrar als ajuntaments i altres institucions, no se, no se.
  • La Unió Europea reobre la porta al control a les fronteres internes europees. Si en fa de temps que això es veia venir. Em recorda l'acudit del japonés de'n Pere Calders: "Si venen d'un en un, rai però si venen tots junts ens donaràn molta feina"
  • Tímida condemna a Síria després d'un altre divendres sagnant. Els Vint-i-set de l'Unió Europea diuen que "el règim de Baixar al-Assad està posant en qüestió la seva legitimitat" però no van més lluny. Quins interessos té Europa a la zona? Recordo quan aquest tipus va succeïr el seu pare; com que havia estudiat a Europa semblava qui sap què.
  • Després que els Estats Units diuen que marxaran de l'Afganistan, Zapatero diu que "nosaltres" també. "I aquí pau i després glòria" I ja us ho fareu, afganesos.
  • El president valencià, el gran Camps, declara 4.000 euros en comptes bancaris, més del doble que el febrer del 2010. I el cap de l'oposició el socialista Jorge Alarte, té 600 euros estalviats. Que es pensen que ens mamem el dit? Jo, si fos d'ells, em buscaria una altra feina, que aquesta dóna pocs beneficis.
  • Els de ICV es senten maltractats pel moviment 15-M i editen una guia sobre les seves accions de "democràcia real". Que no tots som iguals, escolteu!
  • Santornemi amb el límit de velocitat. Si diuen que en 4 mesos s'ha reduït la sinistralitat i s'han estalviat 450 milions d'euros perquè canviar? Oh! i aquí encara que varem posar enganxines però i a les comunitats que les van substituïr?
  • El Cardenal ROUCO veu "comuns a tot el món" els interessos dels indignats i diu que el 15-M i els joves catòlics comparteixen preguntes. Tinc una idea genial: Els que surten cap a Madrid per a fer una gran concentració, que s'esperin a la Jornada Mundial de la Joventut que, com que vindrà el Papa, els hi donarà molt de ressò i anomenada.
  • Nom propi: Richard James Verona va atracar un banc a Carolina del Nord portant una nota en que demanava 1 dòlar. Així el durien a la presó i podria rebre assistència mèdica. Aquesta ès la desesperada situació de 52 milions de nord-americans que, com ell, viuen sense assegurança mèdica.
Entre tanta "m" una nota positiva: ELS CINEMES VERDI HAN INICIAT EL CICLE TITULAT: UN ESTIU DE CINE AMB ELS GRANS MESTRES. preu de l'entrada 5€ els dimarts, dimecres i dijous no festius. Per tal que aneu fent salivera: El cartell d'una de les que es projectaran.



2 comentaris:

  1. Per proximitat m'apunto al Verdi,el preu també és raonable i hi ha sessions que hi fa fred i cal un jersei. Qui en dóna més?

    ResponElimina
  2. No teniem pendent una trobada a casa la Maria Teresa per "consumir" les botifarres? El tema és que en Marçal no vol saber res del cinema subtitulat (es clar que, com que encara no estic casada, puc anar sense ell,je, je) jo estic fent una mica de règim pel casament (je, je) i només tenim aquesta setmana, que dilluns hi ha el casori (més je, je). Busquem data?

    ResponElimina