dilluns, 13 de juny del 2011

LA TRESCA I LA VERDESCA

Cap de setmana variat

Després d'aquella estupenda visita, tot el cap de setmana ha estat un record plaent dels bons moments, de la magnificència del conjunt i de l'encant, el talent i l'amabilitat de la castellana del castell. No cal que digui res més perquè hi vau ser. Us envio un parell de fotos que suposo sabeu d'on són.
I una altra cosa, uns documents gràfics que no dubto a qualificar d'excepcionals perquè és molt rar poder-ho veure en directe: la unió de dues serps (mascle i femella), al jardí de casa. Ja un altre cop ho vam veure i un amic del David que és herpetòleg es va entusiasmar amb les fotos. Direu que no us interessa molt el tema, però és la Natura en acció directa i això fa reflexionar sobre la complexitat i la meravella de la vida en tots els seus aspectes.
Tinc a la Mina amb varicela a casa, i aprofito per escriure al vespre. Demà no crec que pugui fer-ho.

4 comentaris:

  1. Fantàstic el document gràfic de les serps!

    ResponElimina
  2. Cap de setmana amb bestioles. Interessant.

    ResponElimina
  3. Avui he après que herpetòleg és el cintífic que estudia els reptils i amfibis. Sols coneixia el mot herpes que no hi té res a veure. Les fotos tampoc mai vistes. Estaven al bosc? on les heu retratat?

    ResponElimina
  4. Crec que, en això que herpes no hi té rea a veure, t'equivoques. És diu precisament així perquè molts cops presenta la forma d'una serp que embolica el cos de la persona que la pateix o bé també perquè la pell llavors és aspre com la de les serps.Vaja,la meva amiga Pirula va tenir un herpes zoster i així ens ho va explicar el seu metge.

    ResponElimina