dimarts, 9 de novembre del 2010

Tresca i verdesca


QUÈ ? QUI? COM? QUAN?

Al Sàhara estan passant coses. Coses molt greus i difícils de sol·lucionar. Culpes? de qui? Des de quan? És d'aquelles coses que, tot i tenir-ne una opinió, és clar, no acabem de saber ben bé què i perquè passa. Mai hem trobat el moment d'estudiar-ho bé, d'informar-nos suficientment. Tenim tants problemes a prop que ens mengen el dia a dia que... i ara què? Quin és el missatge "evangèlic" que se li suposa? És o no és de la nostra incumbència? de la d'una Església que acabem de veure com els i les gasta? d'un govern que hem votat i que és el nostre? Francament, no sé què respondre'm. Tan sols fer palés el meu desconcert i la meva solidaritat que no serveix per a res, en sóc ben conscient.

2 comentaris:

  1. Geu, molt greu. La Neus filla d'una miga de la colla, hi ha anat diverses vegades amb "bicicletes solidaries" anaven amb bicis i les deixaven. Aixó la va portar a estudiar àrab i ella era la nostra reportera més propera.
    Crec que Espanya hi té molt a fer pel mal que els hi hem fet. A nivell personal no se que he de fer, sento molta ràbia...i impotència.

    ResponElimina
  2. Ahir, a les 10 del matí, escoltava la ràdio i van donar en directe la invasió. Ho vaig posar en el blog manifestant la meva indignació.
    Els saharauis demanen PA i el món contempla el CIRC.

    ResponElimina