dimarts, 9 de novembre del 2010

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 63

Teatre Almeria

Ahir hi havien convocades quatre reunions a l’Ajuntament de Gràcia. Em va tocar anar a la de Cultura, en representació de l’Associació dela plaça del Diamant, a la Casa de Almeria, carrer Sant Lluís, 64, local on no havia entrat mai, tot i ser a prop de casa.

SORPRESA! A dins un renovat teatre d’una casa regional, convertit amb el Teatre Almeria, acollidor,amb butaques còmodes i movibles, bona il·luminació i demès, també bon acolliment en deixar-nos la sala per la reunió. La sessió informativa va anar normal, fins que es van començar a presentar projectes pel nou trimestre, tots culturals. Cada grup s’aixecava i presentava verbalment el seu, donant-te un follet explicatiu de colors i fotografies. Al cap d’una estona no tenia més mans per tants papers. La majoria propostes per a joves i de joves que al seu torn s’ofrien a crear, abundaven les de visual Sound de tota classe de competicions, audiovisuals, poesia i lectures,dansa, gimnàs creatiu, corals diverses, castellers, geganters, teatre de radio, xarxa antirrumors, biodiversitat. I moltes més. Vida, molta vida ,en cada grup i il·lusió i esforcç de treball.Com pot un espai com Gràcia gestar tanta cultura?

En el vestíbul del teatre ( res a veure amb la reunió) diverses propagandes d’obres en marxa. Vui compartir amb vosaltres la idea d’anar a veure “Informe para una Academia” de Kafka, la fant cada diumenge en castellà a les 20 hores, preu 15 €. Actor del monòleg Xavier Capdet, Direcció de Pep Molina. Es veu que ja molts mesos que es representa cada diumenge i té èxit. Potser al Desembre que tothom ja és a Barcelona seria possible anar-hi amb vosaltres si us interessa, jo no me la vull perdre. A la sortida un petit bar al vestíbul t’ofereix la possibilitat de prendre una copa i fer un intercanvi de l’obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada