dimarts, 9 de novembre del 2010

TEATRE ALMERIA

No sé el motiu però no s'obre el requadre per tal que pugui posar un comentari. Realment fa goig tantes coses que fa tanta gent en aquest teatre. Des d'ara m'inscric per anar-hi a veure l'obra de Kafka quan tot@s estem un xic més lliures.
Però he entrat a la seva web i veig que INFORME PER A UNA ACADÈMIA només es representa tots els diumenges de novembre, per tant ho tenim cru. La Malole i jo estem fora el cap de setmana del 13 i 14 i jo també la del 20 i 21. I tu, quan tornes?
Ara estàn representant EL CASAMENT DELS PETITS BURGESOS de Bertold Brecht els dimecres i divendres a les 20'-h., els dissabtes a les 17'- i 20'- h. i els diumenges a les 17'-h. que també és una alternativa a considerar. Només fins el 5 de desembre.
I ahir dilluns varen fer CABARET MISêRIA i ho tornaran a fer dilluns 13 de desembre a les 21'-h. dia de l'aniversari de la Malole i meu, per a més senyes.
QUADREM AGENDES, amics.



3 comentaris:

  1. Manoi, quins títols tan interessants en aquest teatre!
    M'apunto al que decidiu. Ho vull tot!

    Marçal

    ResponElimina
  2. Hombre, el "aparecido"!!
    Estimat Marçal: sigues molt bentrobat en aquest blog i et demanem que tornis a escriure coses relacionades amb tot el que tu saps sobre art, disseny, etc. Petons

    ResponElimina
  3. Marçal i companyia, jo tinc el teatre al costat de casa, per situar-vos vosaltres és a prop del Verdi Park, al carrer Sant llís. Cal organitzar-se i prou. Ah BENVINGUT

    ResponElimina