divendres, 7 d’octubre del 2011

PANEM ET CIRCENSES

Ahir en Rafael deia que estaba "asombrado" pel que llegia als diaris. No puc estar-hi més d'acord. Avui déu n'hi do, també.
  • Pàgines i pàgines de dol per la mort d'Steve Jacobs. A mi el que em commou és que al pobre home li van detectar un càcer de pàncrees fa 7 anys! i que fins 1 mes abans de morir ha estat al peu del canó (o de l'ordinador com li volgue dir).
  • Heu vist a El Periòdico la foto de 4 dones afganeses vestides amb el burka blau travessant un carrer de Kabul igual que si fos la foto del Beatles a Abby Road (crec que es diu així)? Absolutament impactant, sobretot una d'ella que deixa entreveure una cama amb un pantaló estampat i unes sandalies de taló bastant alt i que sembla que du les ungles pintades. Tot es suceptible d'empitjorar. Pobra dona si tornen els talibans!
  • La imatge de la verge al carrer de Petritxol, amb les escenes de sexe degradant. I aquestes dones cobren quan acaben el servei, o l'home surt corrents? Tenen proxenetes? Després arriben els que se donen cops al pit, s'escandalitzen i les multen.
  • L'operació d'estripació del colon a travès de l'anus, per primera vegada al món i a casa nostra! Segons els diaris, és més important que sigui a casa nostra que l'operació en si. Chauvinistes que som!
  • I el fet de que Espanya cedeixi la base de Rota per instal·lar l'escut antimissils? ¡Bienvenido, Mister Marshall! Zapatero, t'hi has lluït!
  • Ahir, de manera sorpresiva, els mossos van entrar als jutgats i van detenir els que van bloquejar l'accés al Parlament el 15 de juny. Tipo "Los hombres de Harrelson" sense permís i a lo bèstia! I espereu, que encara no governa el P.P.
  • I la perla (com no podia ser d'una altra manera) l'Aznar parlant de l'ETA.

2 comentaris:

  1. Mi homenaje a Steve Jobs ha sido continuo, he tenido 5 ordenadores, todos Apple, como Mac ninguno. Da gusto trabajar con tante sencillez y buen diseño. Lo del asalto a la Ciutat de la Justicia estad preparados que va a ser continuo con todos esos energumenos aleccionados por Felip Puig. Lo de Aznar no tiene nombre, es el clásico maraña que sale en los momentos más oportunos. Todos son unos impresentables.

    ResponElimina
  2. Mi homenaje a Steve Jobs ha sido continuo, he tenido 5 ordenadores, todos Apple, como Mac ninguno. Da gusto trabajar con tante sencillez y buen diseño. Lo del asalto a la Ciutat de la Justicia estad preparados que va a ser continuo con todos esos energumenos aleccionados por Felip Puig. Lo de Aznar no tiene nombre, es el clásico maraña que sale en los momentos más oportunos. Todos son unos impresentables.

    ResponElimina