divendres, 29 de gener del 2016

LES CURIOSITATS O ENIGMES DE LA TRESCA


Qui no ha estat mai al 41 de la Ronda de Sant Antoni? A la Moritz?, sí, sí a la Moritz. Però us heu preguntat mai per la seva història? Jo hi vaig estar fa poc amb la Malole i el Marçal on varem gaudir de les delÍcies delicioses de les seves tapes i cerveses. L'edifici, re-inaugurat  el 2011 ens deixa veure l'interior de l'antiga fàbrica, restaurat i ben interessant. Però l'exterior, que quan es va construir era, naturalmet, l'aparador, la cara visible de la història, potser ens passa ara una mica desapercebut. Les figures i els plafons que la decoren tenen molt simbolisme. No l'hem de deixar escapar i com que me n'he preocupat, us en puc fer cinc cèntims. Avui, hi he d'anar i faré fotos i més tard us en explicaré les històries que amaguen, que, si us les contés ara, quin enigma serien?

1 comentari:

  1. Explica, explica, que t'esperem. ¿T'imagines? Ara ja fa anys que no he estat a Barcelona i no sé ni si hi podré tornar...
    Com que abans hi anava tant: primer per ser de la Junta de l'Escoltisme, després per la Junta d´`Omnium, resulta que em sé els paisatges i així quan els dieu els puc figurar.

    ResponElimina