dimecres, 7 de gener del 2015



UN CONTE DE REIS I REINES

    Una vegada, quan tots els meus fills eren petits, vaig fer una sèrie d'animals de roba, per vendre'ls.. Durant dies la casa va ser un desgavell de potes, retalls, orelles, botons per morros i ulls i  núvols de farciment escampats pel passadís i sota els mobles. Els vaig vendre tots però si hagués comptat les hores passades... Mai més, el comerç no és el meu. 
   Avui, dia de Reis, la Blanca ens ha sorprès amb un porquet per cada germà i un per mi, còpia exacta d'un que va quedar com a mostra en un racó de'armari de les coses de cosir de Saifores. No podeu imaginar la il·lusió col·lectiva, inclús dels nets que els han adoptat immediatament. Són uns porquets grossos, plens de records, d'amor, delicadesa i sentiments que no cal dir amb paraules de tan evidents com són. Un regalàs real i reial. Un porquet que ens recordarà tot allò que el farceix i que és l'essència del més important: l'amor. Gràcies reina Blanca. 

4 comentaris:

  1. Familia meravellosa la teva, això no creix com un bolet, és el conviure de molts anys amb clarors i foscors com tot en la vida. El Juli i tu hi teniu molt a veure. Que sigui per molts anys!!!

    ResponElimina
  2. De mare artista, filla artista. Que per molts anys!!!

    ResponElimina