dissabte, 17 de gener del 2015

L'arpa i les seves vibracions, 372



BACTERIS



Entro al bloc, desprès de quasi tres setmanes de trobar-me immersa en un niu de microbis, virus, febrícula i, finalment un diagnòstic d'un procés bactèria agut de vies altres, res pulmonar, reduït a infecció del nas i ulls. Tot molt poc divertit i que m'ha sumat en un estat de mandra permanent.  El tractament indicat era  d'una tanda forta d'antibiòtics i aquí el que ha servit per minimitzar el procés bacteria ha tingut la contrapartida de provocar-me uns quans efectes secundaris... poseu-hi els que vulgueu i segur que ho encerteu. Ara millorada queda una seqüela de tos empipadora que surt quan vol i, que m'impedeix d'anar a cap espectacle per la por d'una tos inesperada. Res de Liceu, concerts i cinema.
Casualitat o coincidència, el primer hivern passat a la Residència, ho equiparo al primer any dels nadons a la guarderia, que ho agafen tot. Bé, potser no és així en el meu cas, però aquí els refredats van a dojo.
Cosa bona a comentar, els cuidadors han sigut excel·lents, quant he necessitat règim per la panxa, o tisanes calentes a la nit, tot servit amb un somriure als llavis.
Avui he decidit que prou de fer el mandra, que contra peresa/diligencia i, començar a reprendre la vida normal, així que demà tindreu un apunt de Sant Guim de la Plana.







3 comentaris:

  1. ¡¡¡Bufa!!! No t'estàs de res, quina manera de començar el curs. Be en tot cas, de les imatges que has possat amb que la dels dibuixets, al menys es més divertida. Conyas apart, celebro que estiguis en fase de recuperació. I pogem gudir aviat de la teva persencia. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. M. Teresa, que fas amb tota aquesta colla? A quí se li acut!. Apa a fer punt i a part i a recuperar-se! Un petó molt fort

    ResponElimina
  3. Vaja, jo també he estat un mes fora de combat o millor dit combatent amb una "pseudo grip" (estava vacunada) que m'ha tingut planxada i sense esma de res. També ho he acabat i dono per saltat aquest obstacle.

    ResponElimina