divendres, 11 de setembre del 2015

L'arpa i les seves vibracions, 397


11 setembre 2015

Us desitjo a tots una bona Diada Nacional de Catalunya. Per preparar la festa, ja fa tres dies que vaig penjar una bandera  tot el llarg del balcó de la plaça del Diamant i tres de més petites a les finestres del carrer de Topazi, com també han fet altres veïns, esperant que els esdeveniments propers ens deixin celebrar-la l' any vinent amb més alegria.

D'aquí a unes hores amb companyia dels amics, farem el recorregut de cada any, l'ofrena de flors al monument d'en Rafel de Casanova, visita al Fossar de les Moreres, entrada a Santa Maria del Mar i dinar amb el grup. Si voleu afegir-vos-hi  sou convidats; hi haurà pastís i cava.

A la tarda Via Lliure a la República Catalana. A la Meridiana, ens ha tocat el tram 53. Samarreta de color blanc i triangle de color blau cel, per fer l'onada de d'il·lusió.

Esperem avançar un pas més, respecte als altres anys, ja que sembla que les properes votacions ens seran propícies. De moment, gaudirem avui. Ah! El temps no té cap importància, si plou paraigües, si fa sol millor que millor.


1 comentari: