dimarts, 22 de setembre del 2015

L'arpa i les seves vibracions, 399

                                ALLEGRO, humor musical


Presenten Paco Mir i Cor de Teatre. Teatre Goya

Allegro mostra la relació quotidiana de qualsevol persona amb l'univers musical que l'envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capel·la que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l'humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s'entendria aquests misteri que anomenen vida.

Diu Paco Mir, el qual  n'és el director: ens despertem amb música,viatgem amb música, escoltem les notícies amb música, comprem amb música, esperem amb música, sentim música que s'escapa d'habitacions, d'auriculars, de cotxes, de telèfons i,ensopeguem amb músics pel carrer. Cantem per adormir els nadons i arribarà el dia en que ens acomiadarem també amb música.

El repertori són fragments i peces de música clàssica, de compositors com:  Puccini, Debussy, Gounod, Brahmas, Vivaldi, Mozart, Grieg, Mussorgsky, Boccherini ,etc,  fins a arribar  als vint-i-un, que esmenta  el catàleg. 

Espectacle sense text, llenguatge gestual  per tot el públic, que a ritme ininterromput  ens ofereixen  a capel·la catorze cantants, set dones i set homes , amb veus  ben timbrades i amb un ajust perfecte, barrejat  amb uns gags d'humor entre divertits i àcids

Durada 1 hora 15 minuts.

Coneixia el conjunt Cor de Teatre, d'una intervenció anterior,  el musical  OPERETTA, que va tenir un èxit nacional i internacional. Els hi desitjo el mateix aquesta vegada.


      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada