dimarts, 14 d’octubre del 2014

L'arpa i les seves vibracions, 359


Dissabte tarda de teatre en majúscula. Si no la vareu veure al Grec, ara teniu la oportunitat de retrobar-la al Lliure de Gràcia. Primer viatge a l'univers de Shakespeare per descobrir el valor de la victòria.
La història d'Enric és la d'un príncep allunyat de la cort i amb companys de reputació dubtosa, de qui ningú, sobretot el seu pare, no espera gran cosa com a futur rei. Un cop coronat però, decideix emprendre una guerra contar França i, tots els pronòstics en contra, la guanya i és considerat un heroi.
Les preguntes les introdueix el mateix Shakespeare.La nostra victòria comporta sempre la derrota d'algú altre. I tot i entendre això, perseguim la victòria. Ens hem de construir nosaltres mateixos a partir de la victòria sobre els altres? i així moltes més preguntes.
Versió i direcció de Pau Carrió. Actuació de tots els actors i músics en directe molt bona i sobre tot la posta en escena del final, atrevida, original i no vista fins ara.
La disposició de les butaques a tres bandes, apropa al públic, hi ha moments que quasi et parlen a l'orella. La podeu veure fins el 26 d'octubre.
A la sortida un ressopó al Salambo, va ser l'excusa per parlar-ne amb els amics, tarda i vespre rodó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada