divendres, 1 de juliol del 2011

PANEM ET CIRCENSES LV

Avui, per tal que la Ma. Dolors no ens esbronqui (amb tota la raó) quan torni si no hem descobert l'enigma o si no hem escrit res, he pensat agafar el Costumari Català de'n Joan Amades i parlar del mes de juliol. Tot i que hi ha prop de cinquanta pàgines parlant del juliol al camp, la muntanya i el poblat, comença dient: "Aquest mes no ofereix pas un gran relleu dins de la vida col·lectiva". DONCS SI QUE COMENCEM BÉ.
Però ja havia obert i volia contactar amb vosaltres. En aquests moments donaven les notícies de les 6 de la tarda. I m'han posat el comentari en safata:
  • Dominique Strauss-Khan ha estat posat en llibertat sense fiança. Això si se li mantenen els càrrecs.
  • La policia està fent un registre -ja porta 6 hores- a la SGAE. Aquests són els que ho volen cobrar tot.
Amb aquesta calor, les neurones s'estoven, oi?





1 comentari:

  1. El tema de Strauss-Khan era bastant confús (i probablemente mai sabrem la veritat completa.) Jo ja m'havia preguntat que com era que aquest polític s'havia ficat en un assumpte tan escabrós. Sabia el que es jugava, que era molt. Crec molt més lògic que fosin relacions consentides. I no em digueu que la noia era la part dèbil i que no veure-ho aixì és de ser "machista". A mi la que em sorpren de veritat és la seva dona. Quin "aguante"!

    El tema del Teddy Bautista és de pena! Afortunadament ja està detingut juntament amb d'altres. A veure si ara retornaran els diners a les perruqueries que posaven música pels clients, per dir un exemple!

    ResponElimina