dissabte, 16 de juliol del 2011

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 118

EL GATOPARDO

El cine Verdi Park, programa aquest estiu pel·lícules antigues , amb copies noves curosament restaurades, el resultat és visionar novament pel·lícules que ens deixaren impacte i que ara des de la nostàlgia en poden tornar a gaudir. Excel·lents programes per tardes tedioses d’estiu, amb molt bona refrigeració i a un preu de vacances, 5 € a totes les sessions.

La primera fa unes setmanes fou el “El Padrino”, seguida desprès de “EL Gran Dictador” obra mestra de Charles Chaplin, sembla ser, a partir d’una copia trobada a Berlin, sense la censura de l’època a Espanya. Val a dir que tant l’una com l’altra feia anys que les tenia mig oblidades.

Avui he vist “El Gatopardo”, tres hores de bon cine de la mà de Visconti, amb el magnífic treball de Burt Lancaster, un joveníssim Alain Delon i la bellesa de la Claudia Cardinale. Recordo que la Mª Dolors va portar el DVD de París i que encara hem de visionar tots junts, feina per la tardor. Al Verdi VO amb italià i en subtítols en castellà, que no fan cap falta.

Us comento el fet, no les pelis que ja les coneixeu, sols indicar-vos que si sou a Barcelona el Verdi Park és una oferta de cultura, barateta i fresqueta.

3 comentaris:

  1. En el meu Panem et Circenses LIV del 25 de juny feia esment del cicle de cinema dels Verdi. Veig que al menys algú ho aprofita.

    ResponElimina
  2. Aquest hivern ha estat un dels números forts del cine forum de les dones de la colla. Estic sempre disposada a bavejar durant dues hores i patir de nou amb el Burt (mi Burt, com en deiem quan anàven a escola amb els actors que ens agradaven).

    ResponElimina
  3. Queda dit, passat l'estiu i amb francés a casa teva a bavejar amb Burt, a mi també m'agrada.

    ResponElimina