dijous, 28 de juliol del 2011

L'ARPA I LES SEVES VIBRACIONS 120

CROÀCIA – BÒSNIA -- HERZEGOVINA

Amb la meva germana incorporada des d’ahir a la seva tasca de Burgos, la pau i el silenci han tornat a casa, en un dia he recollit, guardat i ordenat: la roba de casa, la dels convidats, la vaixella i la cuina. Un dia de bogeria casolana que finalment ha donat pas a l’ordre habitual. Avui tot per mi, perruqueria, preparar la maleta, preparar passaport, treure dinerons a La Caixa, i ara despedir-me de vosaltres per 10 dies. Donat que casi cada dia dormirem en un hotel diferent, no crec tingui oportunitat d´entrar al Bloc. Les vivències a la tornada, marxo amb els ulls ben oberts i, paper i ploma.

Demà vol directe Barcelona - Dubrovnik, on estarem dos nits abans d’ iniciar el recorregut per la costa dàlmata, ja cap el nord visitarem el Parc Nacional dels Llacs de Plitvice, per seguir cap a Zagreb la capital de Croàcia. També un recorregut per Bòsnia – Herzegovina i tornada a Dubrovnik.

Espero que els aldarulls que ara mateix expliquen per TV3 de Sèrbia, país molt proper no s’estenguin i ens facin la guitza. Fins a la tornada i bones vacances a tots i totes.

3 comentaris:

  1. Obro el blog ara a les 11 de la nit. No crec que ho llegeixis però saps que et desitjo que passis uns dies immillorables. Fins la tornada.

    ResponElimina
  2. Fins aviat! ESMOLA ULLS I ORELLES.

    ResponElimina
  3. Maria Teresa! Ha estat una sorpresa! Espero llegir els teus apunts del viatge! ja vaig observar que en prenies molts! Et seguiré. Una abraçada!

    ResponElimina