dijous, 14 de juliol del 2011

LA TRESCA I LA VERDESCA


Ja torno a ser aquí!
Ja us faré cinc cèntims del viatge però crec que en tot el que queda de setmana no podré. Entre posar-me al corrent del correu, del diari del viatge i de les fotos i recuperar la casa de Saifo d'una estada massiva de Festa Major sense mare que controli, tinc una feinada que no me l'acabo. I estic amb el David i els nens i aquest cap de setmana sembla que serà mogudet.
Bé, us he trobat a faltar, aquests dies a Galícia, veient coses maques. Ah, per la vostra tranqui us dic que no vaig ser jo, però surto a els videos de control perquè exactament el dia abans erem a S. i vaig pujar al Claustre i vAIG TREURE EL NAS A L'ARXIU. De moment no m'han buscat. Estaria bé que m'hi fessin tornar i després "per les molèsties ocasionades" em convidessin a centolles.
Ah i dels enigmes, el del rellotge era el remat del Liceu, si senyors i l'últim és el balcó lateral del Museu d'Art de Catalunta, o sigui del Palau Nacional.
Aquesta foto és del carrer franco (em nego a posar-ho en mahjúscules) que és on hi ha totes les marisqueriesni baretos de Santiago.

3 comentaris:

  1. Benvinguda de nou. Ja tindrem paciència per esperar el teu diari de viatge, i veure les fotogràfies, tot i que ens farà enveja sana les menjades de marisc.

    ResponElimina
  2. BENVINGUDA AMIGA! Sembla que avui, dilluns, ja està tothom a caseta (d'en Rafel no sabem res).

    No pateixis, sembla ser que el carrer del franco, es deia així perque era una entrada a la ciutat lliure d'impostos, es a dir, que s'entrava de franc. La Marisa que té més memòria que jo ho ratificarà. Quan vam estar a Santiago ens ho van explicar. Com veus, està molt bé que no ho posis en majúscules perque no te res a veure amb el dictador.

    Tinc encara endarrerida la crònica del viatge a Venècia, alguna cosa faré, però ara estic liada amb el tema de les fotos del casament. Hi ha un excés i m'agradaria fer una selecció.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  3. I diu la dita de 1991 de la Marisa: "Si a la ciudad de Santiago por calle del franco entrabas, por no sé que privilegio, el impuesto no pagabas"

    ResponElimina